Veleprodaja

Tražite li modne dodatke na veliko izrađene od najkvalitetnije kože?
Želite li za svoju proizvodnju kupiti pravu prirodnu kožu?

Ako tražite gdje ćete kupiti pravu prirodnu kožu ili modne dodatke na veliko izrađene od najkvalitetnije kože po najpovoljnijim cijenama, Pelgolo je tu za Vas!

Naša kožna galanterija je, uz visoku profesionalnost i pažnju prema detaljima, izrađena od vrhunske prirodne kože što garantira dugotrajnost i izdržljivost proizvoda.
Pelgolo kolekcije kožne galanterije uključuju torbe, novčanike, remene, etuije, rukavice, narukvice i mnoge druge modne dodatke sve ručno izrađene od prirodne goveđe kože najviše kvalitete.
Nudimo Vam širok izbor modnih dodataka za svaku prigodu bilo da Vašim kupcima treba torba za za svaki dan ili za večernji izlazak, novčanik za dugotrajno korištenje ili remen za dodavanje elegancije njihovom izgledu.

Uz kožnu galanteriju, Pelgolo nudi i veliki izbor kože najviše kvalitete uz najpovoljnije cijene po metru kvadratnom (m2) koje su među najkonkurentnijima na tržištu.
Prodaja kože na metre omogućuje vam da kupite onoliko koliko Vam je potrebno za vašu proizvodnju što znači da nećete morati kupovati velike količine kože i trošiti novac na višak materijala.

Mi Vam također stojimo na raspolaganju za savjete i za pomoć.
Naš tim stručnjaka uvijek je tu da odgovori na Vaša pitanja i pomogne Vam odabrati odgovarajuću kožu.

Pronađite savršenu kožu za svoju proizvodnju uz pomoć Pelgola ili u svojoj trgovini pružite kupcima moderne kožne modne dodatke.
Neka Pelgolo postane Vaš pouzdani dobavljač!

Za sve dodatne informacije u vezi veleprodaje ili savjet u vezi kupovine kože na veliko, kontaktirajte nas ili nas posjetite u Zagrebu.
Izaberite pravu kožu ili gotovu kožnu galanteriju za Vaš projekt i pružiti ćemo Vam vrhunsku uslugu koju zaslužujete.
Uz naš veliki izbor kože i modnih dodataka Pelgolo možete zadovoljiti različite potrebe svih Vaših kupaca.
Kontaktirajte nas već danas putem kontakt obrasca kako bismo Vam pružili sve cijene, uvjete, rokove i druge detalje.

Odgovoriti ćemo u najkraćem roku na svaki upit, ali samo ako ima potpune kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona, naziv firme ili obrta i OIB).